top of page
  • LinkedIn
Relationship Reading
Eetkamer - inbouwkast,  schimmels, motten, housekeeping, IPM-plan, intergrated pest management plan, ongedierte preventie,

Grip op risico's 

Hybride programma

Grip op risico's en voorkom schade
Creeer overzicht door een (QuickScan) Risicoanalyse

Ben jij beheerder, eigenaar, directeur, bestuurder, conservator van een bijzonder interieur of museale collectie? Heb jij het gevoel geen overzicht en grip te hebben op de onderhouds- en herstelkosten van het interieur? Zegt elke professional iets anders over wat nu acuut belangrijk is en is jouw budget daar niet op gebouwd?

Creëer overzicht van risico’s en behoudsprioriteiten en krijg de grip op de staat van je interieur. Focus op wat belangrijk is. 

Inzicht in risico's en omgevingsfactoren voorkomt schade

 

In deze module brengen we de risico’s voor het gebouw en de collectie samen in kaart. Je ontdekt de behoudsprioriteiten en leert de onderlinge verhouding tussen verschillende risico’s. Niet alles is nu belangrijk. Dit geeft ook rust.

  • Waar zitten de QuickWins oplossingen? Dit zijn laagdrempelige oplossingen voor het voorkomen van schade met een lage investering in tijd en geld.

  • Wat is de effectiviteit van maatregelen?

  • Waar zitten de investeringen en waarop ga je in de toekomst juist kosten besparen?

 

Interesse in hoe jij je beheer van jouw interieur kan verduurzamen? Meld je aan voor een gratis preventiestrategie gesprek en krijg concrete tips waar je meteen mee aan de slag kan!

Een impressie 

interieurscan, quickscan risicoanalyse, interieurinspectie, collectie risicoanalyse
Interieur-inspectie, QuickScan, slecht ophangsysteem, houtworm in vergulde lijst. preventieve conservering,
Optimaal beheer van interieurs, museale collecties, schade voorkomen, duurzaam beheer, motten, schimmels, overzicht in risico

Enthousiast? Dan maak ik graag kennis. 

Geef je op voor een gratis online kennismakingsgesprek en ontdek waar de kansen voor jouw collectie liggen. 

bottom of page