top of page
  • LinkedIn
Relationship Reading
Housekeeping, met zachte kwast, schoonmaak vergulding, museum schoonmaak

Mijn waardevolle interieur/ collectie in Topconditie

Hybride programma

Optimaal en duurzaam beheer van monumentale interieurs. 
Waarin je schade voorkomt en bespaart op onnodige herstelkosten.

Ben jij beheerder, eigenaar, directeur, bestuurder, conservator van een bijzonder interieur of museale collectie? Heb jij het gevoel geen overzicht en grip te hebben op de onderhouds- en herstelkosten van het interieur? Zegt elke professional iets anders over wat nu acuut belangrijk is en is jouw budget daar niet op gebouwd?

Transformeer binnen 1 jaar naar een professioneel (collectie)beheer beleid dat gericht is op het voorkomen van schade en het besparen op onnodige herstelkosten.

Mijn waardevolle interieur / collectie in Topconditie

 

Ik begeleid de transformatie van jouw interieur/ collectie beheer naar een professioneel niveau met praktische, slimme adviezen en kennisvergroting. Mijn hybride werkvorm combineert online kennisdeling en coaching met praktijktrainingen op locatie, waardoor duurzame preventieve conservering ook echt blijvend onderdeel wordt en uw interieur en collectie in een topconditie zal komen en blijven.

 

In een jaar komen de volgende onderwerpen aan bod. De modules zijn ook los te volgen en ik organiseer vaak kennisdagen over de verschillende onderwerpen.

 

🔎 Grip op Risico’s: Door een goede analyse van de risico's en omgevingsfactoren kunnen de behoudsprioriteiten in kaart worden gebracht.

📜 Een duurzaam preventief (collectie) beheer beleid. Ontwikkel samen een praktisch en toepasbaar duurzaam beheer beleid.

💰 Financiële Mogelijkheden: Een sterk onderbouwd preventief plan maakt het vinden van fondsen en subsidies aanzienlijk realistischer.

🧹 Housekeeping als Basis: Een goede housekeeping voorkomt veel schade en de kennisoverdracht zorgt ervoor dat beginnende problemen snel worden gesignaleerd.

🐞 Preventie van schade door insecten. (Intergrates pest Management plan) waarom? Omdat het een van de schadefactoren is die het makkelijkst over het hoofd wordt gezien en heel snel voor veel schade kan zorgen.

 

Door deel te nemen aan mijn programma, investeert u niet alleen in de behoud van uw collectie, maar ook in kennis en structurele kostenbesparingen. Laten we samen uw interieur in topconditie brengen en houden!

 

Interesse in hoe jij je beheer van jouw interieur kan verduurzamen? Meld je aan voor een gratis preventiestrategie gesprek en krijg tenminste 3 concrete tips waar je meteen mee aan de slag kan!

Een impressie 

Interieur in winterslaap, preventieve conservering, putting the house to bed, kasteel duivenvoorde interieur,
Housekeeping, museale schoonmaak, housekeeping professionals, periodieke schoonmaak, Huis
Eetkamer Kasteel Amerongen, housekeeping, servieskast, vrijwilligers, training, housekeeping training,

Enthousiast? Dan maak ik graag kennis. 

Geef je op voor een gratis online kennismakingsgesprek en ontdek waar de kansen voor jouw collectie liggen. 

bottom of page